Työterveyshuolto – Terve, tuottava yritys.

 

Tarjoamme Tunturi-Lapin alueen yrityksille ja organisaatioille ammattitaidolla toteutettua, monipuolista ja joustavaa yksityistä työterveyspalvelua.

 

Työterveyshuoltoa toteutamme hyvän työterveyshuoltokäytännön mukaisesti ja moniammatillisen tiimin voimin. Tiimiimme kuuluu työterveyslääkäri, työterveyshoitaja ja työfysioterapeutti sekä tarpeen vaatiessa psykologi.

 

Työterveyspalvelut räätälöimme yhteistyössä asiakkaan kanssa juuri hänen yrityksensä näköisiksi ja vastaamaan yrityksen tarpeita. Työterveyshuollon näkökulma on aina ensisijaisesti ennaltaehkäisevä, mutta sopimukseen voidaan liittää myös sairaanhoitoa.

 

Pyrkimyksenämme on tuoda palvelut mahdollisimman lähelle asiakasta: työterveyshuoltoa on mahdollista toteuttaa myös asiakasyrityksessä paikanpäällä.

 

Työterveyspalvelumme tavoitteena on yrittäjän ja henkilöstön työ- ja toimintakyvyn ylläpitäminen, terveyden edistäminen ja sairauksien ennaltaehkäisy. Tuemme asiakasyritystä henkilöstön työ- ja toimintakyvyn ylläpidossa ja työhyvinvoinnissa.

 

Työterveyshuollon kustannuksista osan (50-60%) korvaa Kela ja loput kustanteet ovat yritykselle verovähennyskelpoisia.

 

Työterveyshuollollisissa asioissa sinua palvelee:

 

Työterveyshoitaja Annika Mannersuo annika@mediyllas.fi, 045 1290018

 

Työterveyslääkäri Katja Kuusimäki katja@mediyllas.fi, 040 4112262

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Y-tunnus: 1045764-5
Käyntios: Äkäsentie 8 95970 Äkäslompolo
Postios: Lompolontie 16 95970 Äkäslompolo
Puh: 040 411 2262
Email: katja(at)mediyllas.fi .:. j-p(at)mediyllas.fi
© MediYlläs 2014
Nettitaivas